Tijdens de eerste helft was SKS de betere ploeg en de thuisploeg moest de druk ondergaan. Meestal scoort SKS in dergelijke omstandigheden snel een doelpunt maar vanavond was dit niet het geval. In de 18' na een fantastische rush van Mannaerts, kan deze de bal voorzetten maar Van Grieken besluit nipt naast. Op een vrijtrap van Eder komt Baeten een tikkeltje te laat om in te tippen en ook Van Genechten knalt naast. Nijlen kent in deze eerste 45 minuten slechts één kans in de 44' maar het schot gaat in het zijnet.Bij het begin van de tweede helft kom SKS minder scherp uit de kleedkamers en de thuisploeg is sneller op de bal en combineert beter dan in de eerste helft. In de 56' kan SKS de bal moeilijk ontzetten en wanneer dat dan toch lukt is het pardoes in de voeten van Vermeyen die in één tijd binnen knalt, 1-0. SKS legt nu meer agressie in het spel en probeert de achterstand ongedaan te maken. De overhaast die hiermee gepaard gaat levert echter geen vruchten op. De lange ballen richting spitsen, worden te vaak onderschept of zijn moeilijk te controleren. Nochtans kan Van Genechten tot tweemaal doorstoten op rechts maar in de zestien worden zijn voorzetten weggewerkt voor er enig gevaar kan ontstaan. Een kwartier voor tijd laat Nijlen een open kans liggen, de enige die ze tot dan konden creëren. De minuten tikken weg en SKS blijft op achterstand staan daarom dat in de laatste minuten en in de toegevoegde tijd, iedereen in de vuurlinie wordt gebracht. Een laatste kans voor SKS komt er nog in de 91' voor de mee opgerukte verdediger Goos, maar het schot gaat over de deklat. Een puntendeling lag meer in verhouding met het wedstrijdverloop maar enkel de doelpunten tellen.Volgende week ontvangt SKS de buren OG Vorselaar, een derby om naar uit te kijken.Na het verlies van doelman Vermeerbergen, vernamen we dat ook Toon Van Mechelen noodgedwongen het voetbal vaarwel zegt. Toon heeft een kraakbeen probleem in de enkel en een operatie met daaraan een lange revalidatie aan verbonden, kan hij, gezien zijn beroepsbezigheden, niet permitteren. Het bestuur van SKS zal deze 'onfortuinlijke' spelers ten gepaste tijde met de nodige attenties hulde brengen.[b]SKS[/b]: Van Opstal Jef-Verhaegen Christoph-Goos Bram-Mannaerts Yves-Lambrechts Jasper-Raeyen Wout-Eder-Baeten Michael-Sukmuang Thanet-Van Grieken Marc-Van Genechten Steven.[i]Verslag Jef Peeters / SKS / ThalsFM.[/i]